HATAY / DÖRTYOL - Ocaklı Ortaokulu

Hayri KARTAL - Okul Müdürü

1968 K.Maraş Göksun doğumluyum.İlkokulu Payas Fahrettin Altay,Liseyi Payas Lisesinde tamamladım.1987 yılında Amasya Eğitim Yüksek Okulundan mezun olarak aynı yıl Bitlis Mutki İlçesi Tolgalı köyünde öğretmenliğe başladım.Bitlis merkez Kurtuluş İlkokulu ve er öğretmen olarak Muş Kızılağaç Karakuyu İlkokulunda görev yaptıktan sonra 1992 yılında Hatay Payas ilçesi 100.Yıl ilkokuluna atandım.1997 yılından itibaren  Payas 70.Yıl ilköğretim okulunda ve Mimar Sinan İlkokulunda görev yaptım.2001 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilgiler bölümünden mezun oldum.2014 aralık ayında Payas Şehit Çevik İlkokulunda müdür olarak göreve başladım. 2019 Temmuz ayında Dörtyol Ocaklı İlkokulu/Ortaokulunda müdür olarak atandım. Halen bu görevi yürütmekteyim.Evli ve 2 çocuk babasıyım.