HATAY / DÖRTYOL - Ocaklı Ortaokulu

(0__) ___-____
OCAKLI MAH. FİLİZ SK. NO: 32 DÖRTYOL / HATAY
Vizyon
“Önce İnsan” ve “Her Öğrenci Öğrenebilir” ilkelerinden yola çıkarak güler yüzlü, huzurlu ve verimli bir eğitim ortamı hazırlamak, Okulumuzu eğitim ve kültür merkezine dönüştürerek sportif, sosyal, bilimsel ve kültürel alanlarda kazandığı başarılarla örnek bir eğitim kurumu haline getirmek, Dörtyol’un en eski okullarından biri olarak; “1913’ten Geleceğe” bir eğitim köprüsüyüz.
Misyon
Bilgi çağının gerektirdiği özelliklere sahip, ihtiyacı olan bilgiye nasıl ulaşacağını bilen ve karşılaştığı zorlukları rahatlıkla aşabilen, Etkili iletişim kurabilen ve insan haklarına saygılı, Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, Ulu Önder Atatürk´ün bizlere emanet ettiği ilke ve inkılapları korumasını bilen ve bu ilkeler doğrultusunda yeniliğe açık ve modern bir toplum anlayışını benimseyen, “Bireyler yetiştirmektir”
SABAH: 08:20-14.40
Ulaşım
OKULUMUZ DÖRTYOL -ERZİN KARAYOLUNUN KENARINDA BULUNMAKTADIR.BU NEDENLE ULAŞIM PROBLEMİ YOKTUR
Servis Bilgisi
ÖĞRENCİ VELİLERİNİN KENDİ İMKANLARIYLA TUTTUKLARI SERVİSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ DÖRTYOL İLÇESİ OCAKLI MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR.MAHALLEMİZ DÖRTYOL´UN EN ESKİ YERLEŞİM YERLERİNDEN OLUP İLÇE MERKEZİNE 2,5 KM MESAFEDEDİR.
İL MERKEZİNE 90 KM ,İLÇE MERKEZİNE 2,5 KM UZAKLIKTA
AKIL ZEKA OYUNLARI-HALK OYUNLARI-TİYATRO